Innovation Day Returns to London.
Accelerate the success of your business continuity management programme at Innovation Day with Fusion Risk Management. Uncover how leveraging management software elevates the visibility of your programme and increases your ability to mitigate risk and make data-driven decisions.
You'll learn more about Fusion's unique approach to business continuity management and operational risk management, and understand how our award-winning, flexible software solutions help you establish command and control of your programme - all on a single pane of glass.
Wednesday, 6th June 2018
12:30 p.m. - 5:00 p.m.
68 Upper Thames Street
London, EC4V 3BJ
12:30 p.m. - Arrivals and Networking Lunch (60 mins)
1:30 p.m. - The Power of Engagement (30 mins)
2:00 p.m. - Client Success Panel (60 mins)
Craig Paterson, SVP of Global Business Continuity Management at Jefferies, LLC
Lynsey Lenton, Global Continuity & Security Assurance Manager at Experian
3:00 p.m. - Networking Break (30 mins)
3:30 p.m. - Discover What's Possible with Fusion (45 mins)
4:15 p.m. - Open Discussion (45 mins)
5:00 p.m. - Rooftop Cocktail Reception